Logo Popkoor 2000

Over ons

Zoals de naam aangeeft bestaan we sinds het jaar 2000. 

Ons koor is swingend, enthousiast en eigentijds. Op dit moment bestaat ons koor uit 40 leden. Alle zes de stemgroepen zijn vertegenwoordigd. Al zijn we voor de balans altijd op zoek naar mannenstemmen!  

Wat Popkoor 2000 zo bijzonder maakt voor de leden is de betrokkenheid en gezelligheid met elkaar. We zijn altijd op zoek naar een gevarieerd repertoire en een bijzondere manier waarop wij ons kunnen presenteren.  

Elk lid is actief bij het reilen en zeilen van ons koor. Binnen het koor hebben we verschillende commissies waarbinnen jouw talent wellicht op het gebied van creativiteit, PR, organiseren van activiteiten etc. gewaardeerd wordt. Samen zijn wij 1 klank, 1 geheel! 

Onder leiding van dirigente Myra van der Jagt brengen we een gevarieerd repertoire van popmuziek uit de vroegere jaren tot nu. Van gevoelige ballads tot aan rock en uptempo nummers.  

De nummers, die vaak 6-stemmig zijn gearrangeerd, komen vanuit input van de koorleden en worden bij optredens ondersteund met choreografie. 

Elke twee jaar werken we naar een bruisend, aangrijpend en avondvullend weekend met 3x een theatershow. Voor deze prestatie werken we nauw samen met een externe regisseur en zullen de nummers worden ondersteund door een live band.  

Maakt zingen jou blij en ben je geïnteresseerd? Kijk dan onder de tab Lid worden? voor verdere informatie.