Logo Popkoor 2000

Boekingen

Wij treden graag voor u op

Popkoor 2000 vindt het leuk om op te treden. We maken niet alleen twee jaarlijks onze eigen show,  u kunt ons ook boeken voor een optreden op een event, speciale gebeurtenis of voor een optreden op maat.

Voor alle optredens geldt dat wij veelal nummers kiezen uit ons repertoire of dat we in overleg met u de inhoud bepalen.

Kosten

Omdat wij altijd maatwerk leveren kunnen wij hier geen kostenindicatie geven.
Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@popkoor2000.nl voor meer informatie.

Geluidsinstallatie

Wij beschikken zelf over een geluidsinstallatie, maar kunnen ook aanpassen aan de installatie van de locatie.
Graag komen wij van te voren even langs om dit met u af te stemmen.

Evenementen

Wilt u uw event aankleden met muzikaal entertainment, dan bent u hier op de juiste plek! Wij kunnen in 1 of meer blokken van ongeveer 20 à 30 minuten uw gasten vermaken met onze muziek. Hierbij kunt u in overleg met ons nummers kiezen uit ons assortiment en als de tijd het toelaat wellicht verzoeknummers aanvragen. Hierbij kijken we samen welke nummers passend zijn bij uw evenement.

Samenwerking

Bent u een instrumentale groep en wilt u graag vocale ondersteuning? Hier hebben wij zeker oor naar! In overleg komen wij samen tot een prachtig plan!

Kerst

Wij hebben een speciaal Kerst-repertoire van oude en nieuw uitgebrachte ballads en uptempo nummers waarmee we de sfeer op uw kerstevenement zeker kunnen verhogen.

Avondvullende show

Naast onze eigen avondvullende theatershow waarbij we in één weekend 3x voor een volle zaal staan, kunnen wij ook op verzoek een avondvullend programma voor u produceren. Wilt u eens iets bijzonders, maar dan een afspraak (info@popkoor2000.nl ). Wij gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden.